Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران از مراحل پایانی احداث قطار حومه ای تهران به شهر جدید پرند و اتصال اسلامشهر به متروی تهران خبر داد.

علاءالدین ازوجی در گفت و گو با ایران اکونومیست، در تشریح طرح‌ها و پروژه‌های مهم و محوری استان تهران گفت: تکمیل و راه اندازی طرح های نیمه تمام در استان تهران در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس در حال حاضر احداث قطار حومه کلانشهر تهران به شهر جدید پرند، اتصال اسلامشهر به متروی تهران، اجرای طرح نوسازی ده هزار دستگاه تاکسی فرسوده ناوگان تاکسیرانی شهر تهران، تکمیل و توسعه و تجهیز بیمارستان‌های امام خمینی (ره) شهریار، مرکز درمانی ملارد، فیروزآبادی شهرری، شهدای تجریش، کودکان حکیم تهران، بیمارستان حضرت مهدی (عج)، کلینیک بیمارستان امام خمینی (ره) و روزبه تهران و احداث باند دوم محور قدیم قم-تهران و احداث کمربندی پاکدشت پایان یافته و یا مراحل نهایی را طی می کند.

وی افزود: در حوزه نظام فنی و اجرایی استان نیز انجام اقدامات لازم به منظور اجرای فرایند BIM (مدل اطلاعات ساخت) در پروژه های عمرانی، راهنمای جایگاه و نقش مهندسین مشاور در انتشار سند چشم انداز و برنامه بلندمدت برای پیاده سازی BIM در پروژه های عمرانی استان تهران، بررسی و ارزیابی ساخت و سازهای شهری و عملکرد شهرداری های استان، بررسی مسائل و مشکلات طرح های عمرانی استانی و ملی با هدف تسریع و تسهیل در روند اجرای پروژه ها و ده ها جلسه کارشناسی و بازدید از پروژه‌ها و در حوزه آماری نیز تهیه کتاب شاخص های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان تهران و سالنامه آماری استان تهران، راه اندازی و استقرار زیرساخت داده مکانی(SDI) و اجرای ۵ طرح آمارگیری در یکسال اخیر انجام شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با اشاره به مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان تهران گفت: در سفر رییس جمهور به استان تهران و حضور در جلسه شورای اداری استان تهران به همراه اعضای محترم دولت در خرداد ماه ۱۴۰۱، تصمیمات خوبی گرفته شد که ماحصل آن تامین بالغ بر ۱۶.۵ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات عمومی دولت، شرکت های دولتی و شرکت نفت و نهادهای عمومی غیردولتی برای ۱۴۷ طرح یا پروژه زیرساختی با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰درصد در حوزه های آموزشی، فرهنگی، بهداشتی، ورزشی، انتظامی، آبرسانی، شبکه های آب و فاضلاب، حمل و نقل ریلی و جاده ای بود.

وی ادامه داد: از جمله این طرح‌ها می توان به تکمیل و احداث بازسازی و تجهیز ۷۵ مدرسه ، تکمیل و تجهیز ۱۵ بیمارستان در شهرستان های تهران، تکمیل ۲۷ مجموعه ورزشی در شهرستان های تهران، اجرای ۱۸ طرح های سرمایه گذاری اشتغالزا، تکمیل ۵ تأسیسات فاضلاب و تصفیه خانه در برخی شهرستان های تهران، اجرای گازکشی به ۲۲ روستای تهران، احداث ۶۱۶۶۰ واحد مسکونی برای خانوار نیازمند مسکن، بهره برداری از ۷ هزار طرح اشتغالزایی برای افراد مددجو و غیرمددجوی استان، احداث شش پست برق فشار قوی برای ۶ شهرک‌ صنعتی استان جهت تأمین ۶۰۰ مگاوات برق، ۱۶ کلانتری و پاسگاه انتظامی و اعطای بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بابت ۲۳۰ طرح دارای توجیه فنی و اقتصادی جهت سرمایه گذاری توسط بانک های عامل، اشاره کرد.

ازوجی تاکید کرد: طی سال های اخیر تعهدات زیادی در سطح استان ایجاد شده بود که به تدریج منجر به کاهش رضایت عمومی شده بود. به همت و تلاش استاندار تهران و مساعدت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، این کسری ها تا مبلغ ۲۲۶ میلیارد تومان جبران شد و از سوی ۲۳ دستگاه اجرایی استان پرداخت شد. انتظار داریم با مدیریت موثرتر بر پروژه های عمرانی استان تهران به ویژه شهرستان های استان تهران، شاهد دستاوردهای زیادی برای شهروندان در این مناطق باشیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: استانداری تهران ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران ، اشتغالزایی ، قطار حومه‌ای ، مترو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استانداری تهران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اشتغالزایی قطار حومه ای مترو استان تهران قطار حومه پروژه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۷۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر این سازمان بر روند اجرایی پروژه‌های مشارکتی گفت: زمانی که بخش خصوصی توانمند و شایسته برای مشارکت در پروژه‌های خاصی همچون احداث پارکینگ مکانیزه وارد می‌شود، کیفیت و کارایی پروژه‌های مشارکتی ارتقا خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری در بازدید سیدمرتضی حسام‌نژاد معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان از شرکت مجری و سرمایه‌گذار پروژه اداری، تجاری و پارکینگ مکانیزه میدان شهدا در منطقه صنعتی مبارکه اظهار کرد: استفاده از ظرفیت، دانش فنی و توان اجرایی این شرکت به‌منظور اجرای این پروژه ویژه حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه این پارکینگ، بزرگترین پارکینگ مکانیزه عملیاتی و اجرایی کشور محسوب و با مشارکت بخش‌خصوصی در شهر اصفهان احداث می‌شود، اضافه کرد: این بازدید برای بررسی توان فنی و اجرایی سرمایه گذار احداث پارکینگ مکانیزه انجام شد. در این بازید معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان نیز از نظر فنی و اجرایی تیم فنی و طراحی مجموعه از جزئیات ساخت پارکینگ مکانیزه بازدید میدانی به‌عمل آورد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر این سازمان بر روند اجرایی پروژه‌های مشارکتی افزود: زمانی که بخش خصوصی توانمند و شایسته برای مشارکت در پروژه‌های خاصی همچون احداث پارکینگ مکانیزه وارد می‌شود، کیفیت و کارایی پروژه‌های مشارکتی ارتقا خواهد یافت.

حیدری با اشاره به استفاده روزافزون شهروندان از خودروهای شخصی و وسایل نقلیه برای انجام امور روزانه و تردد در سطح شهر اظهار کرد: سالهاست که مردم، اهالی منطقه و کسبه میدان شهدا در مرکز شهر اصفهان، به‌واسطه کمبود فضای کافی برای پارک خودروها در رنج هستند، به نحوی که نبود جای پارک، مردم را وادار می‌کند خودروی خود را در کوچه‌ها و خیابان‌های اطراف پارک کنند.

حیدری افزود: بر همین اساس شهرداری اصفهان پس از بررسی منطقه و ارزیابی توان فنی سرمایه‌گذاران مختلف، برای ساخت یک پارکینگ مناسب، محلی را در هسته مرکزی شهر انتخاب و تصمیم به احداث یک مجتمع اداری، تجاری و پارکینگ مکانیزه در میدان شهدا گرفت تا ضمن رفع مشکل پارک خودرو اهالی و کسبه، از ترافیک و شلوغی در سطح شهر کاسته شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره تاکید شورای عالی این سازمان مبنی بر اجرای هرچه سریع‌تر این پروژه اضافه کرد: طی این بازدید، مشخص شد که سرمایه‌گذار و مجری این پروژه به لحاظ فنی هیچ کمبودی در انجام آن ندارد.

وی تاکید کرد: سرمایه‌گذار و مجری پروژه اداری، تجاری و پارکینگ میدان شهدا، یک مجموعه دانش‌بنیان، جوان و کارآزموده، با ظرفیت تولید پارکینگ مکانیزه و تمام اتوماسیون و بسیار دقیق و حرفه‌ای است که یکی از ۲۰ شرکت برتر دانش‌بنیان کشور و نماینده ایران در نمایشگاه اکسپوی دبی بوده است و در میان ۲۰۰ شرکت برتر کشور قرار دارد.

به گزارش ایمنا، پروژه اداری، تجاری و پارکینگ میدان شهدا، شامل احداث مجموعه اداری و تجاری به میزان ۲۱۰۰ متر مربع و ۳۵۰ پارکینگ مکانیزه است.

کد خبر 750832

دیگر خبرها

  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد